Textieltransfers kunnen wij ook voor je maken. Je hebt ze meestal al in 48 uur in huis! Naast het bedrukken van kleding leveren wij ook transfers aan veel textieldrukkerijen, bedrijfskledingspecialisten en sportzaken.

Wij denken zelf dat wij zeer concurrerend zijn in zowel prijs als levertijd. Daag ons maar eens uit en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Textieltransfers laten maken

Wil je als bedrijf textieltransfers laten maken? Dat kan al vanaf 1 stuk, maar ook 10.000 stuks is geen enkel probleem. Wij zijn zeer concurrerend met zowel onze prijzen als levertijd. De levertijd is doorgaans 2 werkdagen bij ons. De prijs is afhankelijk van de aantallen, het aantal kleuren en de stof waar het op gedrukt moet worden.

Spoedleveringen

Heb je binnen 24 uur de transfers nodig?: Ook dat is geen probleem. Snelheid is een belangrijk punt voor het bedrukken van kleding. Veel klanten gaan er van uit dat je de volgende dag al kan leveren en dan ook nog eens in full color. Dat kan via ons dus inderdaad.

Hoe gaat bestellen van textieltransfers het in zijn werk?

  • Je mailt ons je wensen; Het bestand, de afmeting, het aantal en waar het op moet komen.
  • Wij sturen een voorbeeld en de prijs toe.
  • Je keurt het online goed
  • Wij gaan voor je aan de slag
  • Wij versturen de transfers

Waarom kleding bedrukken met DTF Textieltransfers?

DTF textieltransfers zijn zeer flexibel en van hoge kwaliteit. Wij kunnen de transfers leveren in elke gewenste CMYK-kleur.

Onze transfers pers je eenvoudig op 140 graden in 10 seconden op de kleding.

Verder is een belangrijk pluspunt dat je niet minimaal 25 stuks hoeft te bestellen, maar gewoon 1, 2 of 3 als dat nodig is.