Een Softshell jas bedrukken is voor ons ook geen enkel probleem.

Er is wel een speciale techniek voor nodig, maar ook die hebben wij uiteraard in huis om je snel en eenvoudig te kunnen helpen.

Wat is een softshell jas?

Een softshell jas is een jas die bestaat uit een aantal strak op elkaar geweven lagen. De soepele jas gemaakt van stretchstof materiaal is warmhoudend, waterafstotend en ademend!

Een softshell jas is dus winddichte, waterafstotende en goed ademende jas. Het winddichte zorgt ervoor dat je het minder snel koud krijgt als er frisse wind staat, en het waterafstotende zorgt ervoor dat je droog blijft tijdens een buitje. De softshell jas draagt erg fijn omdat de jas goed ademt. Ook zit er in de stof vaak een beetje stretch, wat ook zorgt voor extra draagcomfort. 

Belangrijk om te weten is dat een softshell jas geen regenjas is. Het houdt de eerste regen wel tegen, maar bij een stortbui van een uur wordt je gewoon nat.

Softshell jas bedrukken met bedrijfslogo

Veel bedrijven kiezen vaak voor een softshell jas met bedrukking van het bedrijfslogo, omdat dit een jas is voor de meeste seizoenen. Alleen voor de dagen met strenge vorst adviseren wij een winterjas te nemen.

Grote maten verkrijgbaar

Voor deze jassen geldt dat wij bij een herenmodel kunnen gaan tot wel 4XL en bij een damesmodel tot 2XL

Uitermate geschikt voor op de fiets

Borduren? kan dat?

Ook een softshell jas kan worden borduurt met een logo. Borduren heeft vaak een luxere uitstraling dan bedrukken, maar is ook duurder dan bedrukken bij kleine aantallen.