Wat is print on demand?

Print on Demand voor kleding is printen van een kledingstuk op bestelling. Dus wanneer je een artiest, Youtuber, ontwerper of ondernemer bent en je wil alleen op bestelling iets laten produceren dan is Print on Demand iets voor jou!

Wij maken al jaren voor vele artiesten en Youtubers shirts, sweaters en hoodies.

Hoe snel kunnen jullie leveren?

Alle bestelling gaan binnen 48 uur bij ons de deur uit.

In vergelijk met andere grote partijen als Printful.com is dat razendsnel aangezien zij daar 10 werkdagen de tijd voor nemen en het dan ook nog eens een aantal dagen onderweg is vanuit het buitenland.

Welke techniek gebruiken jullie voor de print?

Voor de print op de kleding gebruiken een DTF machine. Met deze techniek kunnen wij alle denkbare prints aan. Of het nu gaat om een full colour print met een verloop en een 1 kleuren druk. En of het nu gaat om 1 stuk of 10000 stuks.

Daarnaast kunnen wij de kleding borduren met een tekst of een logo. Wij hebben alle mogelijkheden in huis zodat wij je snel kunnen helpen.

Wat doen jullie nog meer?

Naast het leveren en bedrukken van kleding kunnen wij ook de kleding opnieuw vouwen en verpakken zodat het een nieuw product lijkt. daarnaast kunnen wij de kleding ook op nieuw stickeren en/lof label met je eigen merk.

Inmiddels doen wij dit voor diverse kleding merken en artiesten in heel Europa.

Print on demand kleding inpakken

Kan mijn kleding ook volledig customized?

Volledig customized betekend in ons geval:

  • Kleding met print of borduring
  • Neklabel van je merk
  • Verpakt naar wens en met eigen kenmerken
  • Verzonden met track&trace uit jou naam
Print on demand kleding verpakt en etiket

Wil je nog iets anders toevoegen, dan kunnen wij dat altijd bespreken. Je kan ons ook even bellen op telefoonnummer 030-2683648.