Wil je snel shirts laten bedrukken voor een evenement? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen snel 1 tot duizenden shirts voorzien van een bedrukking. Wij kunnen naast de bedrukking ook de shirts leveren tegen een aantrekkelijke prijs. vaak ben je al voor een paar euro per shirt klaar.

Wil je een offerte voor een aantrekkelijke prijs? Of heb je een vraag laat het ons dan weten via het onderstaande contactformulier:

    Shirts voor sportevenement

    Heb je morgen een evenement en heb je nog snel shirts nodig met een bedrukking? Laat het ons dan weten! Wij kunnen vaak al binnen 24 uur leveren.

    Voor een sportevenement kan het gaan om katoenen shirt voor de organisatie of om polyester shirts voor de sporters. Beide shirts zijn door ons eenvoudig te voorzien van een logo of tekst.

    Shirts voor beurs

    Heb je volgende week een beurs en wil je nog snel shirts regelen voor het personeel? Dan zijn wij je partner. Door onze in-huis-drukkerij kunnen wij snel en eenvoudig je shirts op tijd leveren. Ook wanneer je met spoed een bedrukt shirt nodig hebt is dat vaak geen probleem. Wij denken graag met je mee.