Voor het borduren van kleding heb je een zogenaamde borduurkaart nodig. Dit bestand kan de borduurmachine lezen om er mee aan het werk te gaan. Voor het maken van heb je specifieke software nodig en zeer specialistische kennis. Dit kun je dus helaas niet in een keer even snel zelf doen.

In een borduurbestand staat beschreven hoe de borduurmachine het logo of de afbeelding moet maken. Dus, op welke locatie prikt de naald in de stof, met welke kleur draad en met welke soort steek wordt omschreven in de borduurkaart. Dit is van belang om de kwaliteit van de borduring zo hoog mogelijk te maken.

Wij rekenen € 35,- exclusief BTW voor het maken van een borduurkaart.

Ik vind de prijs die jullie vragen nog al hoog!

Op websites als Etsy zie je soms dat partijen € 4,- of € 5,- voor het digitaliseren van een logo. De vraag is dan wel wat je krijgt. Wij kunnen met 1 druk op de knop ook een logo omzetten naar een borduurbestand, maar dat is niet de kwaliteit die je moet willen.

Het maken van een borduurkaart is een eenmalige investering. Voor vervolgopdrachten heb je deze kosten niet, want maken gebruik van het al bestaande bestand.