Petten bedrukken wij snel en vakkundig in onze eigen textieldrukkerij. Of het nu gaat om 1 pet of enkele duizenden wij zijn er klaar voor!

Wij kunnen de petten bedrukken met elk gewenst logo of gewenste tekst. Vaak al binnen 24 uur. Naast het bedrukken van petten kunnen wij de petten ook laten borduren met een logo of tekst.

Wil je de prijs weten of heb je een vraag laat het ons dan weten via het onderstaande contactformulier:

  Pet bedrukken of borduren?

  Wanneer laat je nou een pet bedrukken of borduren? Bedrukken is vaak snel en zeer effectief. Het is een beetje de vraag hoe snel je de pet nodig hebt en wat het budget is voor een bedrukte pet.

  • Is het voor een eenmalig evenement dan adviseren wij meestal om een een pet te laten bedrukken met je logo of tekst.
  • Wil je de pet vaker gebruiken dan is het vaak beter om een pet te borduren

  Borduren is vaak duurder bedrukken en borduren heeft een levertijd van 2 tot 3 weken en bedrukken kan vaak al in 1 dag.

  Pet bedrukken met tekst

  Pet met logo of tekst bedrukken

  Wil je een pet laten bedrukken met een tekst dan kunnen wij binnen 1 kop koffie voor je doen! Je geeft de tekst op, je geeft het lettertype op en de grootte van de letters en wij gaan voor je aan het werk. Koffie op? Pet klaar!

  Wil je eerst een voorbeeld zien? Dan stuur je ons van te een bericht en wij maken dan een drukproef voor je die online goed keurt.

  Naast petten kunnen wij ook sportkleding bedrukken

  Petten bedrukken voor evenement

  Heb je komend weekend een evenement? En wil je nog petten hebben met een logo? Dan kun je bij ons uitstekend terecht. Wij kunnen de petten snel en vakkundig voor je in orde maken.